Scooter leasen

Niet alleen het leasen van dure voertuigen zoals een auto is interessant, ook het leasen van goedkopere voertuigen zoals een bromfiets of een scooter kan erg interessant zijn. Aangezien de nieuwprijs van dergelijke voertuigen een stuk lager is dan de aanschafprijs van een auto, zullen ook de maandelijkse kosten van het leasen een stuk lager liggen. Juist omdat de aanschafprijs van een scooter zo laag ligt, is het voor de meeste consumenten interessanter om zelf een tijdje te sparen en daarna de scooter te kopen, op het moment dat u echter graag direct de scooter wilt hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om deze te leasen. Het leasen van een scooter is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan het afsluiten van een lening voor het kopen van dit voertuig.

 

Net als bij het leasen van een auto, kunt u er bij het leasen van een scooter ook voor kiezen om het onderhoud en eventuele reparaties uit te laten voeren door de leasemaatschappij, de maandelijks leasekosten zullen echter wel een stuk hoger liggen op het moment dat u hiervoor kiest. Bij het leasen van een scooter is het aan te raden om het risico op het uitvoeren van onderhoud en het uitvoeren van reparaties zelf te lopen, deze kosten zijn vaak niet enorm hoog en u kunt hierdoor veel geld besparen op uw maandelijks leasekosten.

Bij het leasen van een scooter is het normaal dat de looptijd ongeveer gelijk staat aan de economische levensduur van de scooter, die staat ongeveer gelijk aan 4 of 5 jaar. Het is afhankelijk van het soort contract of u na deze periode de scooter in eigen beheer krijgt, of dat deze weer terug moet naar de leasemaatschappij.

De kosten die u moet betalen voor het leasen van een scooter zijn, net als bij het leasen van een auto, afhankelijk van de soort scooter die u least, de leaseprijs die u maandelijks moet betalen wordt namelijk vastgesteld aan de hand van de nieuwprijs. Op het moment dat u maandelijks weinig geld wilt betalen voor de scooter, kunt u er het best voor kiezen om een scooter te leasen die een enorm lage nieuwprijs hebben. Bij goedkopere voertuigen zoals een scooter is het vaak moeilijk om de keuze tussen het leasen of het kopen hiervan te maken, aangezien de nieuwprijs vaak zo laag is, is het vaak interessanter om eerst te sparen en later zelf de scooter te kopen, zeker als u de scooter niet met spoed nodig hebt.

Wie is Online?

We hebben 50 gasten online

Webverkeer

2.png2.png6.png8.png9.png3.png
Vandaag21
Gisteren58
Deze week297
Deze maand727
Total226893

Bezoekers­informate

  • Ip-adres 3.233.217.106
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

zaterdag 13 augustus 2022 14:39